Nagy Utazás 3, okos megoldás az ügyvitelben!
Mi a Nagy utazás 3?

A Nagy Utazás 3 turizmussal foglalkozó cégek számára biztosít minőségi szolgáltatást nyújtó, integrált ügyviteli rendszert.


A FOLTnet Kft által fejlesztett Nagy Utazás 3 irodai szoftver kiváló megoldás utazási irodák számára az ügyviteli nyilvántartási munkákban. Ügyviteli rendszerünk széleskörű innovatív eredménnyel szolgál a szervezési feladatok - kiutazás, beutazás, belföld, üzleti utaztatás, viszonteladás- feladatainak kezelésében. Komplett megoldást kínálunk az utazási tételek kiszámolásában, számlázási, pénzügyi, könyvelési folyamatok kézben tartásában, a szükséges nyomtatványok elkészítésében, nyilvántartások kezelésében és gyors visszakeresésében.
A Nagy Utazás 3 válaszolva a piaci kihívásokra új dimenzióba helyezi az ügyviteli folyamatokat. A szükséges adatokat egy könnyen kezelhető, integrált rendszerben tárolja, felhasználóbarát tulajdonsága révén lehetővé teszi az irodák számára a magas automatizmus melletti hatékony működést, ezzel kiváltja a telefonálást, faxolást, postázást, mely révén minimalizálja a tévedés kockázatát és az adminisztrációs költségeket.
Egy ilyen információs ügyviteli rendszer proaktív módon biztosítja a fizikai és elektronikus iratok logikus kezelését felhasználói számára. Önnek nem kell aggódnia a rendszerben tárolt adatok biztonságáért.

A FOLTnet Kft a következőket biztosítja az Ön számára:

  • A jogszabályok ismerete és azok betartása
  • Fokozott hatékonyság
  • Alacsonyabb adminisztrációs költségek
  • Papírok, dossziék és Excel táblázatok kaotikus világából könnyen kezelhető, átlátható nyilvántartások létrehozása.
  • Foglalások, utazási szerződések, megrendelések, visszaigazolások elkészítése.
  • Kimenő, bejövő számlák, pénztárak naprakész kezelése.
  • Elektronikus számla kiállításával idő és pénz megtakarítása.
  • Amadeus és Galileo helyfoglaló rendszerből beolvasott repülőjegyek nyilvántartása, kiszámlázása.

A rendszer fejlesztése közben nagy hangsúlyt fektettünk korunk információtechnológiai trendjeire. Partnereink számára oktatást, folyamatos támogatást és tanácsadást nyújtanak szakértő kollégáink.

További információért lépjen velünk kapcsolatba!